La mostra de Vallespir es va fer el 15 de juny. Foto: Sants-Les Corts

El carrer Vallespir es va convertir el passat dissabte 15 de juny en l’escenari d’una nova edició d’una fira del comerç local. Sota l’organització de l’eix comercial Sants les Corts, diferents comerços associats van mostrar al llarg de tot el dia els seus productes i les seves ofertes per a la temporada d’estiu.

El temps va acompanyar al llarg de tot el dia, condició bàsica per al bon funcionament d’aquest tipus de fires. Això va fer que la presència de públic fos força destacada i que el carrer Vallespir presentés un bon aspecte en diferents moments del dia. Des de l’entitat han mostrat la seva satisfacció per la participació de més comerços associats que en altres ocasions, tot i que també remarquen que cal fer créixer la xifra perquè “encara són pocs”.

A banda de l’oferta comercial, el públic també va poder gaudir de les actuacions musicals del grup Vöel i de l’Òpera Jove de Catalunya. Això va ser a l’escenari situat a la cantonada de Vallespir amb el carrer Evarist Arnús, on també es va fer una exhibició d’arts marcials, una actuació infantil i teatre. L’oferta d’activitats, però, no es va acabar aquí, ja que també es van organitzar diferents tallers.

DUES MOSTRES MÉS
La mostra de Vallespir de l’eix Sants les Corts no va ser l’única que es va fer al districte el dia 15. També van organitzar una mostra Les Corts Comerç 08028 i El Cor de les Corts. La primera es va fer al carrer Riera Blanca i la segona al carrer Nicaragua.