Musclos Tasta'M

Els musclos, protagonistes. Foto: Ajuntament

El Mercat de les Corts celebrarà la novena edició del Tasta’M amb una degustació de musclos. Aquesta iniciativa, que tindrà lloc el 15 de juny, reivindica el producte fresc i de temporada. Per aquest motiu, coincidint amb la celebració de Sant Joan, aquesta la cita gastronòmica tindrà com a protagonista aquest mol·lusc.

Així doncs, el públic haurà de tenir un tiquet de degustació que els donarà dret a una tapa de musclos i una beguda. Els dies previs a l’esdeveniment, les parades del mercat regalaran aquestes entrades als clients quan hi comprin.

Aquesta activitat, impulsada per l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona i la Federació de Mercats Municipals (FEMM), subratlla la importància dels mercats com a centres econòmics i socials de la ciutat, a més de promoure una alimentació de proximitat, qualitat i sostenibilitat. Durant la jornada, els assistents podran gaudir de l’animació musical de la Lola Bike, una DJ equipada amb una bici.

Iniciativa d’èxit

Tasta’M, que va néixer el juny de 2022, ja s’ha consolidat com una jornada de referència gràcies a l’èxit de les vuit edicions que prèviament s’han celebrat en mercats com el de la Barceloneta, la Guineueta, el Clot, Hostafrancs, Santa Caterina, Provençals, el Carmel i Horta.

La cita amb els mol·luscos forma part de la programació de Regata Cultural, el conjunt d’activitats organitzades per acompanyar l’arribada de la Copa Amèrica a Barcelona, que se celebrarà aquest estiu.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram