Presentació de la ruta al Mercat de Sants. Foto: Monologueando

L’Eix Sants-Les Corts, de la mà de Sants Establiments Units i el Mercat de Sants, va estrenar el passat dia 4 de novembre una nova ruta de tapes. Es tracta de Monologueando, un esdeveniment que s’allargarà fins al pròxim 20 de novembre on hi participen prop d’una trentena de bars i restaurants de la zona, els quals oferiran una tapa acompanyada de vi Monólogo a un preu de 2,50.

La ruta gastronòmica, impulsada per l’agència de comunicació Cromek System, pretén que els veïns i veïnes dels barris de Sants i les Corts es moguin pels barris i coneguin l’oferta comercial que hi ha. Sants-Les Corts, per la seva banda, hi participa amb nou bars i cafeteries.

Però a banda del vessant gastronòmic de la ruta, també s’han organitzat gimcanes i espectacles d’humor. Els visitants de la ruta poden optar a una panera amb vi Monólogo si omplen una targeta promoció que podran trobar als establiments participants amb 10 segells.

Per altra banda, els visitants també podran fer-se selfies al davant de qualsevol establiment participant per optar a premis. A la foto, destaquen els organitzadors, ha d’aparèixer algun dels complements de Monólogo que guarneixen els restaurants participants.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram