Una imatge de la rua de Carnestoltes de l’any passat. Foto: Districte

El mes de febrer, un cop superada la ressaca de Nadal i amb el gener oblidat, és sinònim de Carnestoltes. Un clàssic d’aquesta tradicional festa és la Rua de Carnestoltes que se celebra al districte i que aquest any comptarà, per primer cop, amb la participació de l’eix comercial Sants-Les Corts.

La rua se celebrarà el pròxim dissabte 22 de febrer i des de l’eix comercial organitzaran una comparsa, per la qual ja fa dies que van començar a buscar gent que hi vulgui participar i que tingui ganes de passar-s’ho bé. L’entitat obsequiarà amb un regal totes les persones que s’apuntin a la comparsa.

Així doncs, la rua es posarà en marxa a les cinc de la tarda des de la plaça Comas, on hi haurà la plantada de comparses i farà un recorregut que passarà pels carrers Joan Güell, Evarist Arnús, Galileu, Europa, Anglesola, Numància i acabarà a la plaça Can Rosés.

D’altra banda, amb la celebració de Sant Valentí d’aquest divendres, des de fa uns dies diversos comerços associats de l’eix estan oferint, tal com acostumen a fer cada anys, diverses promocions per tal que els seus clients més fidels en puguin gaudir.