La Maternitat i Sant Ramon ja té associació de botiguers. Foto: Google Maps

El districte, i en concret el barri de la Maternitat i Sant Ramon, ha estrenat una nova associació de comerciants. Es diu Les Corts Comerç 08028 –agafa el nom del codi postal de la zona– i té la voluntat d’impulsar el barri en l’àmbit socioeconòmic i teixir complicitats amb els agents i entitats del territori. L’entitat neix gràcies al suport del Districte, el qual fa dos anys va posar en marxa un projecte per detectar les necessitats del comerç del barri i crear una xarxa de col·laboració entre botigues i entitats.

Tot i la curta vida de l’entitat, ja compta amb una seixantena d’associats, entre comerços, clubs esportius, empreses de serveis, escoles de dansa i maquillatge i bars i restaurants.

L’entitat estrenarà pàgina web el setembre i es presentarà oficialment durant la Festa Major de les Corts, durant la qual organitzarà tallers i activitats.

Entre els principals objectius que es marca l’associació, destaquen la voluntat de mantenir una comunicació bidireccional amb l’Ajuntament, la col·laboració entre les botigues associades, la promoció de la formació i la dinamització del sector a través d’activitats. 

En l’àmbit social, l’entitat està completant un projecte amb l’Associació de Discapacitat Visual de Catalunya i el Club Mediterrani per facilitar l’accés a la natació dels cecs. Per altra banda, també han signat el compromís Barcelona + Sostenible i busca generar sinergies amb altres entitats del ram com l’Eix Sants-Les Corts.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram