El concurs de dibuix està obert a tots els escolars del districte. Foto: Arxiu

Ja s’apropa el desembre i, amb ell, Nadal, l’època de l’any més important per al petit comerç barceloní on es registren de mitjana gairebé la meitat de les vendes de l’any.

En aquest sentit, l’Eix comercial Sants-Les Corts prepara tot un seguit d’activitats per començar a dinamitzar les primeres setmanes de Nadal. De fet, aquesta campanya coincideix amb l’inici d’una altra –que s’allargarà durant l’any vinent– que celebra el desè aniversari de la creació de l’associació comercial. “Durant els pròxims mesos durem a terme tot un seguit d’activitats per recordar que fa 10 anys que fem barri al costat de la gent”, explica a Línia les Corts Josep Escofet, president de l’eix comercial. Sobre els actes relacionats amb el Nadal, Escofet indica que a partir del pròxim 21 de novembre –dia oficial de l’encesa de l’enllumenat nadalenc a la ciutat– i fins al 29, l’eix organitzarà una campanya que, sota el nom d’Enllumenem el Nadal, sortejarà viatges i un sopar especial entre els clients de l’eix.

A més, l’associació ha organitzat una ruta de tapes durant la primera setmana de desembre, on hi participaran 24 bars de la zona. Per altra banda, l’associació ha organitzat un concurs de dibuix entre els infants del districte per escollir la imatge oficial del caga tió del 13 de desembre al parc de les Infantes.