Joan Capdevila

Joan Capdevila, director Botigues Dlirio (Comerciants Verdi Baix). Foto: Cedida

Joan Capdevila està al capdavant de les botigues Dlirio, una a Travessera de Gràcia, 133 i l’altra a Verdi, 11. Allà hi venen joies i bijuteria amb una particularitat per sobre de totes: són productes fets a Barcelona. No és estrany, doncs, que reivindiqui el comerç de proximitat.

Com es presenta la tardor?
Tot el que està passant no ajuda, però les perspectives no són dolentes. Estem per damunt de l’any passat, però ja se sap que cada cop que els comerciants obrim la boca passa alguna cosa.

Aquí teniu molts clients locals.
Sí, la zona de Gràcia és bona, perquè no hi ha massificació turística. Això ens ha permès continuar amb normalitat, cosa que no ha passat en altres barris.

Què podríem millorar?
Estaria bé que hi hagués una mica més d’ordre. Alguns restauradors posen cartells o taules fora de lloc. Això treu qualitat. També estic molt en desacord que els centres comercials puguin obrir els diumenges. Està bé que la ciutat tingui un dia de descans.

Cal tenir una mica més de cura amb el petit comerç, oi?
La veritat és que trobo a faltar més publicitat al respecte. Es va fer durant la pandèmia i la gent va respondre bé. Ens deien: “Vinc a comprar aquí perquè és un comerç de proximitat”. Estaria molt bé donar més suport al comerç.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram