El temps va acompanyar durant el dia. Foto. Twitter (@mario171183)

Els veïns i veïnes de les Corts van poder gaudir, el passat dissabte 28 de setembre, d’una nova edició de la mostra de comerç de l’Eix Sants-Les Corts, que va omplir el carrer Joan Güell de les parades dels botiguers del barri.

Al llarg del dia la mostra comercial va presentar un bon aspecte, amb gent amunt i avall passejant i comprant alguns dels molts productes que els comerciants van oferir. El bon temps també va ajudar que el dia fos rodó, ja que va animar la gent a visitar la mostra.

Com és habitual, la gent va poder gaudir de diferents activitats que es van fer en els dos escenaris que es van muntar, el de les Corts i el de Sants. En el cas del primer, situat a Joan Güell amb Can Bruixa, va acollir actuacions infantils, teatre, una mostra de flamenc, sevillanes i hip-hop. També hi va haver l’actuació del grup Guilty Lip, una ballada de ‘Lindy Hop’ i el concert de la Wiwi Rock Band. Pel que fa a l’escenari santsenc, situat al carrer Joan Güell amb la plaça Can Mantega, va acollir una classe de zumba, exhibicions d’arts marcials i de boxa, una actuació infantil, una sessió de ‘Line Dance’ i el concert del grup de música Vöel. Durant el dia el públic també va poder gaudir d’una exposició d’electrodomèstics i aparells ‘vintage’ i diferents tallers.