Gran Recapte

Enguany es faran només donacions econòmiques. Banc dels Aliments / ACN

La tretzena edició del Gran Recapte de Bancs dels Aliments de Catalunya, que l’any passat va aconseguir recaptar a Barcelona 3.794.860 quilos de menjar, serà diferent de les anteriors. Enguany, comptarà amb un participant imprescindible per a l’economia de qualsevol barri: els comerços de proximitat, als quals se’ls convida a participar en la iniciativa solidària a través d’una aplicació. Una nova manera d’aconseguir la quantitat més gran possible d’aliments per a persones de tot Barcelona i Catalunya que els necessiten.

A partir d’una aplicació la gent podrà fer les donacions econòmiques

Enguany el Gran Recapte es farà entre el 19 i 27 de novembre. Durant aquests dies els comerciants podran oferir als seus clients l’opció de fer donacions a través de l’aplicació. Un altre dels trets distintius de l’edició d’aquest any és que, a causa de la pandèmia, es faran només donacions econòmiques i no de productes. Un cop finalitzada la campanya, cada establiment es posarà amb contacte amb una entitat social i col·laboradora del Banc d’Aliments perquè de manera conjunta comprin amb les donacions els aliments més necessitats en la campanya.

I el que no és nou és que, aquest any, també hi haurà recapte online, que tindrà lloc de fins a l’11 de desembre després que es posés en marxa el passat de novembre.