Budó, durant la seva compareixença d’ahir. Foto: Govern

La portaveu del Govern en funcions, Meritxell Budó, va anunciar ahir que l’executiu està estudiant la possibilitat d’establir un calendari que, si les dades epidemiològiques i la incidència de la Covid-19 continuen baixant, pugui fixar quines mesures de restriccions es poden relaxar i quan.

En aquest sentit, un dels sectors que es podria veure beneficiat per aquesta flexibilització és el de la restauració. Actualment bars i restaurants només poden obrir entre dos quarts de vuit i dos quarts d’11 del matí i entre la una del migdia i dos quarts de cinc de la tarda. “Encara no hi ha una decisió presa, però s’està treballant en aquest sentit”, va assegurar la portaveu en funcions.

Cal recordar que des de fa setmanes el Gremi de Restauració ha criticat amb duresa els horaris actuals dels bars i restaurants. Des de l’entitat han denunciat que el sector ja no pot suportar més les restriccions després que gairebé faci un any de l’esclat de la pandèmia.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram