Mil i una nits Corts

El cartell de la fira d’aquest dissabte. Foto: Eix Sants-Les Corts

L’Eix Sants-Les Corts segueix organitzant fires al carrer i aquest dissabte 2 d’octubre l’entitat comercial i els seus associats tornaran a sortir a l’exterior per oferir els seus millors productes per a la temporada de tardor i hivern. La fira se celebrarà al carrer Joan Güell i, batejada amb el nom de ‘Les Mil i Una Nits’ tindrà com a protagonista la màgia.

Així doncs, la jornada arrencarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a dos quarts de nou del vespre. Al llarg de tot el dia la gent podrà gaudir d’un programa amb diferents activitats. Hi haurà tallers de fanalets, serps, tamborins, catifes voladores i manualitats, entre altres, al mateix temps que també es podran trobar carpes amb jocs, una ruleta de premis, contacontes, a banda de tota l’oferta de productes dels comerciants, que seran al voltant d’una seixantena.

Bona part del protagonisme de la fira se l’emportarà l’Olifa i el seu seguici de patges i la família d’elefants Holi. Seran ells els que recrearan el món de ‘Les mil i una nits’. La temàtica de la fira, explica la presidenta de l’eix comercial, Reyes de la Corte, servirà per “donar aquesta màgia als comerços” ara que el final de la pandèmia és cada cop més a prop i el comerç va recuperant l’optimisme.

D’altra banda, de la Corte explica que la fira del passat 18 de setembre celebrada al carrer Vallespir va ser “tot un èxit”, tot i que durant algunes hores el temps no va acabar d’acompanyar. “La gent va estar molt contenta, vam tenir molt de públic”, afegeix.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram