Mostra carrer Vallespir

La mostra es va fer el passat 11 de juny. Foto: Twitter (@MarilenBarcelo)

El carrer Vallespir va ser el passat dissabte 11 de juny l’escenari de la darrera mostra de comerç de l’Eix Sants-Les Corts, que va animar els assistents a ‘viatjar’ pels comerços de l’eix. Tal com expliquen des de l’eix comercial, hi havia molta varietat de productes a les parades, però va predominar la restauració perquè, de per si, Vallespir és un carrer amb “molta restauració”. “També s’hi van poder trobar llibres, joguines, artesania…”, afegeixen.

El més important de tot, però, és que tot i que les altes temperatures fessin que hi hagués menys públic que en mostres anteriors, el balanç de les vendes va ser, en general, positiu. “Pel que fa a les vendes, vam quedar contents. Al 80% de les parades els hi va anar força bé”, indiquen.

D’altra banda, es va tractar d’una jornada especial perquè no només va haver-hi espai per al comerç, sinó que els assistents també van poder gaudir de tallers, balls, jocs, gegants, classes magistrals i altres iniciatives. Un exemple és el ‘Bomboeix’, que consistia a girar un bombo per després tenir l’opció de recollir un regal en una piscina de boles. A més, també es va comptar amb la presència de la companyia de teatre iluya, que va encarregar-se d’animar el ‘Bomboeix’ i d’oferir una activitat teatralitzada, ‘Jet lag’.

Després d’aquesta mostra, l’Eix Sants-Les Corts en té una altra de preparada per al pròxim 8 d’octubre. En aquest cas, l’escenari serà el carrer Joan Güell, on el comerç, les activitats lúdiques i l’humor d’iluya tornaran a brillar.