Comerç Corts

Els comerç local no passa pel seu millor moment. Foto: Ajuntament

Fa pocs dies semblava que els comerços començarien a veure la llum, però de moment no ha estat així. Tot i que el passat 28 de gener es van eliminar les restriccions d’aforaments a l’interior dels bars i restaurants i dels comerços, i la limitació de reunions de 10 persones, vigents des que es van començar a disparar els casos de la variant òmicron, els comerciants de les Corts no han notat, de moment, massa millores.

Així ho explica la presidenta de l’Eix Comercial Sants-Les Corts, Reyes de la Corte, qui, fins i tot, cataloga la situació actual del comerç del districte de “molt parada”. Les raons d’aquesta situació, diu, són que hi ha persones amb por al virus, altres que no s’han assabentat del canvi de mesures i també pel fet que hi ha gent que està confinada per ser positiva. “No hi ha hagut una recuperació encara”, insisteix al parlar d’una realitat que, segons reconeix, està afectant molt la restauració.

“Com que la gent està teletreballant més, torna a fer més vida a casa i menjar-hi més i això afecta molt al barri de les Corts, on hi ha moltes oficines”, subratlla de la Corte sobre una realitat que espera que tant de bo millori aviat. En aquest cas, creu que el bon moment per al comerç serà la primavera, ja que, segons afirma, segurament ja no hi haurà més restriccions. És per aquesta raó que l’Eix Comercial Sants-Les Corts esperarà a llavors per fer les pròximes activitats o fires. “Esperem poder fer activitats de la manera més normal possible, que amb l’arribada de les flors torni a renéixer tot”, indica amb esperança.