Carlos Del Río

Carlos Del Río. Centre de dia Vincles (Eix Comercial Fort Pienc)

L’Eix Comercial Fort Pienc en prepara una de ben grossa. Ens ho explica en Carlos Del Río, propietari del Centre de dia Vincles (Casp, 104) i president de l’Eix. Reivindica l’especialització, però cal treballar molt més les qüestions d’identitat.

Quines perspectives hi ha per al comerç al Fort Pienc?
Encara estem en una inèrcia que perdura des de l’obertura de mesures postcovid i l’arribada del turisme. Tot plegat és un context positiu quant a activitat, però no tant quant a rendiment.

Quin és el vostre punt fort?
Part de l’èxit del nostre barri, i s’ha vist durant la pandèmia, és que hi ha un comerç molt especialitzat. Hi ha persones que fan coses molt concretes, o que les fan molt bé, com l’atenció al client, que és molt professional.

I què podeu millorar?
Estem treballant en una campanya d’envergadura i que es preveu que tindrà molt d’èxit. Té l’objectiu de generar identitat de barri. Actualment n’hi ha, però no té res a veure amb la que hi pot haver en barris com Sants o el Poblenou, per exemple.

I l’Ajuntament, en què pot contribuir a la causa?
La queixa més recurrent al nostre barri és la neteja. És molt deficient quant a reg, quant a recollida de residus als comerciants, quant a la recollida després d’esdeveniments especials… Una mica desastrós, la veritat.