Colonia Castells

Un moment de la roda de premsa d’avui. Foto: Twitter (@somcampdelacreu)

La plataforma Salvem el Camp de la Creu – Colònia Castells –formada per l’Associació de Veïnes i Veïns Afectats de la Colònia Castells, l’Associació de Veïns de les Corts i persones a títol individual– ha convocat avui una roda de premsa a la zona on s’ha de fer el parc de la Colònia Castells. Des de la plataforma han denunciat que el procés participatiu a partir del qual es va, teòricament, dissenyar el projecte urbanístic per a la Colònia Castells ha estat “enganyós”.

El motiu pel qual els membres de la plataforma han protagonitzat aquesta acció és perquè avui ja han entrat les màquines al parc per començar a preparar les obres. Això, segons la plataforma veïnal, suposa un pas més “per esborrar la memòria obrera de les Corts”. Aviat també està previst que comenci l’enderroc de les casetes dels passatges de la Colònia Castells.

Algunes de les raons per les quals cataloguen “d’enganyós” aquest procés és perquè, afirmen, el projecte urbanístic de l’Ajuntament no respecta el patrimoni, l’entorn del parc i els equipaments del seu voltant.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram