El primer que haurien de fer els partidaris de la tercera via, si volen fer un veritable servei a Catalunya, seria frenar les lleis piconadores que imposa el govern espanyol a casa nostra, i que dessagnen Catalunya.

Els partidaris de la tercera via, si de debò estimen Catalunya, haurien de procurar moure cel i terra, per tal de fer possible que no s’apliquessin a casa nostra unes lleis espanyolitzadores i antisocials com la llei Wert, la llei de la reforma de la justícia, la llei d’Unitat de Mercat o la llei que pretén martiritzar els petits i mitjans ajuntaments. Els partidaris de la tercera via, si realment volen que Catalunya millori, haurien d’intentar aturar el gravíssim procés de minorització accelerada de la nostra estimada llengua catalana.

Els partidaris de la tercera via, si realment volen que s’acabin les mortificacions i injustícies (socials i fiscals) contra la nostra estimada nació catalana, haurien de pressionar amb força el govern espanyol, per tal de fer possible que la consulta del 9 de novembre fos una realitat.

per Josep M. Loste

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram