Una imatge dels búnquers del Carmel aquest dimarts. Foto: Twitter (@ConsellVeinalTR)

Ja fa dues setmanes que es va aplicar el tancament nocturn de les bateries antiaèries del Turó de la Rovira i la realitat no ha millorat, segons els veïns de la zona. Des del Consell Veïnal del Turó de la Rovira han denunciat aquest dimecres que, ahir mateix, hi havia “una seixantena” de turistes a dins del perímetre tancat dels búnquers i “centenars als voltants, fent botellots i amb altaveus”. Davant d’això, van haver de trucar a la Guàrdia Urbana “mínim dos cops”. Aquesta situació, asseguren, “es repeteix pràcticament a diari”.

Aquesta queixa veïnal contrasta amb la valoració positiva del tancament que va fer fa uns dies la regidora del Districte d’Horta-Guinardó, Rosa Alarcón. Precisament, el Consell Veïnal s’ha mostrat crític amb ella, que, segons diuen, “evita reunir-se” amb els veïns dels carrers de Mühlberg i Labèrnia.

Queixes també per la brutícia

La mateixa plataforma veïnal ha compartit a les xarxes socials imatges de papereres plenes a vessar i envoltades d’escombraries. Són les papereres del voltant dels búnquers i, tal com denuncien, demostren la brutícia que provoca l’activitat que, malgrat el tancament, continua ben viva a les bateries antiaèries.

Una paperera a tocar de les bateries antiaèries del Turó de la Rovira. Foto: Twitter (@ConsellVeinalTR)

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram