Xavier Marcé

Xavier Marcé, en una imatge d’arxiu. Foto: Línia

Els reptes del turisme de proximitat o, en dues paraules, turisme i barris. Aquest serà l’eix de la conversa amb Xavier Marcé que tindrà lloc dimarts 17 de gener a les 18:30h a Espai Línia (carrer Girona 52, Barcelona). L’entrada és lliure i oberta a qualsevol persona que estigui interessada en el debat turístic, i hi haurà torn obert de preguntes al final.

La conferència serà en format conversa amb un periodista del diari Línia i versarà sobre els principals reptes del turisme de proximitat, vistos, en aquest cas, des de l’òptica del regidor de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona.

A mitjans de desembre es feia públic que Barcelona rebrà més de 40 milions d’euros d’Europa per descentralitzar el turisme, amb la idea que el turisme que rep la ciutat també es desplaci als barris on normalment no ho fa tant, explicava Marcé aleshores. Davant d’aquesta oportunitat, doncs, conversarem amb el regidor per conèixer més a fons els plans de futur del consistori en aquest àmbit.

Un espai obert a tothom

Espai Línia és el primer centre de comunicació de proximitat. El local, de 368 metres quadrats, està obert a tothom. A més d’exposicions de gran format, acull conferències i debats, i posa a disposició d’entitats i d’organitzacions, gratuïtament, una sala de conferències perfectament equipada.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram