Turisme de Barcelona ha convocat l’onzena edició dels premis Barcelona Top 10 Els Millors Aparadors, un concurs anual que pretén reconèixer la creativitat dels comerciants i aquelles intervencions que ajudin a la promoció del comerç a la ciutat.

Els Top 10 premiaran els aparadors barcelonins que durant l’any 2013 destaquin per la seva originalitat i, alhora, contribueixin a transmetre al turista d’àmbit nacional i internacional la imatge d’una Barcelona creativa i innovadora.

“Es premiarà la imatge de la botiga projectada a l’exterior, o intervencions que ajudin a la promoció del comerç de la ciutat, que destaquin pel seu caràcter i disseny innovador i s’expressi durant l’any”, expliquen des de l’organització.

Fins el 31 de gener tots aquells botiguers de proximitat que vulguin participar en aquest concurs es poden inscriure per optar a un dels 10 premis que atorgarà el jurat.

ELS PREMIS

Entre els reconeixements, s’atorgarà un Premi especial a una persona o entitat, per la seva trajectòria en el món del comerç i que hagi contribuït a la projecció de Barcelona com a ciutat de shopping.La millor imatge de botiga projectada a l’exterior també rebrà un premi mentre que els altres 8 guardons seran per aquells establiments que hagin dut a terme intervencions que ajudin a la promoció comercial de la ciutat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram