La plaça Eivissa, un dels escenaris de la fira. Foto: Fira dels Llibres

Entre el 9 i el 12 d’octubre va tenir lloc la 1a Fira del Llibre d’Horta organitzada per la biblioteca Cal Mariner i l’editorial Pol·len.

La mateixa biblioteca i la plaça Eivissa van ser l’escenari de diferents activitats que van permetre que lectors i autors gaudissin d’una fira que els va posar en contacte. La Fira va començar dijous 9 amb l’activitat Seguim el conte. Posteriorment, a la tarda, els recitals poètics a càrrec del grup Sendero del Poeta i Fina de Palma van servir de prèvia pel concert Ariadna i el laberint. L’endemà van tenir continuïtat el Seguim el conte i el Recitals poètics i es van afegir al programa les xerrades de 30 minuts de diferents autors hortencs sobre la seva obra literària. A les nou del vespre es va celebrar la Història de la literatura en 10 cançons. Entre dissabte i diumenge hi va haver un itinerari històric pel districte, més xerrades d’escriptors, un passeig literari i el muntatge de l’exposició Així he vist les teves paraules.

PROTAGONISTA
Un dels protagonistes de la fira va ser l’escriptor Màrius Serra, que va parlar del Premi Borni, el primer premi dedicat als lectors i que, tal com va explicar, està inspirat en un episodi que va descobrir en la vida de Ferran Sunyer quan escrivia Plans de Futur.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram