Ricard Gomà en la presentació de la candidatura d'ICV-EUiA. ICV

Horta-Guinardó és l’úinic districte de la ciutat governat per Iniciativa per Catalunya Esquerra unida i Alternativa (ICV-EUiA). No és casualitat, doncs que l’emplçament escollit per arrencar la campanya electoral fos el recentment rehabilitat Mas Guinardó. Allà, el lider de la formació ecologista va desgranar part del seu programa electoral per Horta-Guinardó. Aquest inclou les postures d’ICV sobre dos dels principlas projectes urbanístics que ha d’afrontar el districte en els propers anys; la transformació dels Tres Turons i el Túnel d’Horta. ICV es compromet a desenvolupar el projecte dels Tres Turons ja aprovat durant aquesta legislatura, però “segueix rebutjant” la construcció del Túnel d’Horta ja que considera que amb la meitat dels pressupost que té el projecte es podria doblar l’oferta de transport públic entre Barcelona i el Vallès.

HORTA, CLOTA i CAN BARÓ

Les principals propostes a Horta són remodelar la plaça Eivissa a partir de les conclusions extretes del procés de participació i finalitzar la coberta verda del dispòsit d’aigües de l’avinguda de l’Estatut. També es rehabilitarà la piscina de la Clota i reurbanitzarà la plaça de Can Baró.

GUINARDÓ I SANT GENÍS

Finalitzar l’illa d’equipaments del mercat del Guinardó i acabar el darrer tram d’escales mecàniques al carrer Telègraf. A Sant Genís dels Agudells es millorarà l’accessibilitat de la zona nord del barri amb escales i ascensors inclinats.

BAIX GUINARDÓ

Remodelar els jardins Prínceps de Girona, traslladar el CAP Sardenya al carrer Lepant i construir una escola bressol al passatge de Sant Pere.

CARMEL I TEIXONERA

Remodelar la rambla del Carmel potenciant el seu us cívic i fer una escola bressol a les Coves d’en Cimany. A la Teixonera es reurbanitzaran els carrers Lorda i Coll i Aletorn.

FONT D’EN FARGUES

Es pretén instal·lar escales mecàniques i ascensors inclinats a la Devallada dels Gallecs, la Baixada de Palautorder i al passatge de la Mulassa.

VALL HEBRON I MONTBAU

Es remodelarà el Mercat de laVall d’Hebron i es construirà un nou CAP i una biblioteca a Can Travi. A Montbau s’ampliarà la biblioteca i es farà un nou casal d’infants.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram