Infografia: Horta-Guinardó Decideix

La plataforma Horta-Guinardó Decideix està ultimant tots els preparatius de cara a la consulta sobre la independència de Catalunya que es realitzarà a tota la ciutat el proper 10 d’abril, una cita amb les urnes en la qual estan cridats a votar 127.468 veïns del districte.

El proper 10 d’abril, aquests 127.468 veïns d’Horta-Guinardó podran votar a un dels 35 punts que s’habilitaran a 10 dels barris del districte (la Clota no comptarà amb cap punt de votació). Les urnes per a votar es distribuïran per alguns dels punts més transitats del districte com el centre cívic Casa Groga (Sant Genís dels Agudells), la seu de l’Associació de Veïns de Montbau (Montbau), l’Espai Jove Boca Nord (Carmel), el Pavelló de la República (vall d’Hebron), l’Escola de Música Pausa (Font d’en Fargues), la Parròquia Mare de Déu de Montserrat (Guinardó), la plaça Alfons X el Savi (Baix Guinardó), el centre cívic Teixonera (Teixonera) o el Casal de Barri Pirineus (Can Baró). Tota la resta de punts habilitats es poden concultar al mapa de l’esquerra o al web www.hortaguinardodecideix.cat.

GUARNIR ELS BALCONS

Fins que arribi la cita amb les urnes tots els interessats estan cridats a guarnir els seus balcons amb pancartes de recolzament a la consulta del 10-A. Aquestes es poden sol·licitar a qualsevol de les filials que Barcelona Decideix té als deu districtes de la ciutat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram