La productora catalana Canada ha escollit el Velòdrom d’Horta pel rodatge del seu darrer treball. Es tracta de l’últim videoclip del grup d’electrònica francès, Justice.

Durant quatre nits el Velòdrom d’Horta va tancar les seves portes per filmar les imatges que acompanyaran el tema New Lands. El resultat final és una pel·lícula d’acció de cinc minuts ambientada en un futur distòpic, on es practica un esport extrem, una violenta barreja de rugbi, beisbol i l’hoquei patins. Un videoclip inspirat en l’estètica del cinema d’acció dels anys setanta i, específicament, en el film Rollerball que va arribar a la gran pantalla l’any 1975.

Amb aquest treball la productora Canada consolida una nova fita audiovisual. També han rodat clips per a bandes com Scissor Sisters i Battles. A més, en la darrera edició dels Music Video Awards del Regne Unit es van endur els premis a la millor direcció i el millor clip internacional de pop.

El Velòdrom, dels arquitectes Esteve Bonell i Francesc Rius, va inaugurar-se l’any 1984 coincidint amb el Mundial de Ciclisme en Pista. Vuit anys després va acollir les proves de Ciclisme en Pista dels Jocs Olímpics.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram