Una imatge de l’inici de les obres. Foto: Ajuntament

La cobertura del tram de 200 metres de la ronda de Dalt, entre els barris de Sant Genís dels Agudells i la Teixonera, que l’Ajuntament va començar a cobrir a principis d’any, s’havia d’haver enllestit aquest agost però encara no està acabada.

Les obres estan al seu tram final però caldrà esperar algunes setmanes per veure-les acabades. Tal com va informar Betevé fa pocs dies, s’està acabant la impermeabilització de la coberta. Quan això s’acabi es podrà urbanitzar el nou passeig, que farà gairebé 14 metres d’amplada, tindrà diferents zones d’estada, jocs infantils, jardins i vegetació variada. A davant de la zona del Mercat de la Vall d’Hebron-Teixonera el passeig serà més ample per tal que hi hagi un nou espai polivalent que podrà acollir activitats relacionades amb el mercat o que els mateixos veïns organitzin. El cost de tota l’obra és de 16 milions d’euros.

COBERTURA TOTAL
Cal recordar que la reivindicació veïnal de la cobertura total de la ronda de Dalt va ser un dels temes més polèmics al districte durant el passat mandat. Les entitats veïnals sempre han deixat clar que la cobertura d’aquest tram és insuficient i reclamen la cobertura total de la ronda al seu pas per al districte.