La biblioteca va tornar a obrir el passat 1 de juliol. Foto: Ajuntament

La biblioteca Montbau-Albert Pérez Baró va reobrir les seves portes el passat dia 1 de juliol després d’haver tancat l’any passat per dur a terme unes obres de rehabilitació i ampliació.

Situada a la confluència dels carrers de l’Arquitectura i d’Àngel Marquès, és un equipament cultural i de proximitat per als veïns del barri i del districte. El projecte de rehabilitació i ampliació ha estat obra d’Oliveras Boix Arquitectes. L’objectiu ha estat millorar la biblioteca existent i ampliar-la mitjançant l’annexió del mòdul antigament ocupat per la Creu Roja. Per aconseguir aquest objectiu s’ha canviat la distribució dels espais, alhora que s’ha millorat l’accessibilitat, l’aïllament tèrmic i els tancaments. Amb la nova porta d’accés a l’equipament també s’ha guanyat un jardí com a placeta de trobada.

En total s’ha guanyat una superfície d’uns 200 metres quadrats la biblioteca també disposa ara d’un espai multimèdia i d’ una sala polivalent. L’àrea infantil també és més gran i la seva nova ubicació al costat del pati permetrà l’organització d’activitats a l’aire lliure.

Una altra novetat que incorpora la biblioteca és el servei d’autopréstec, que permet a l’usuari autogestionar-se el préstec i el retorn dels documents.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram