Dues joves voluntàries durant la recollida. Foto: Twitter (@argelagaserveis)

El Centre de Natura Can Soler va organitzar diumenge passat una jornada de recollida de deixalles a la Font del Bacallà, emmarcada en la iniciativa ‘Let’s clean up Europe’ i que es va dur a terme juntament amb el Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, l’Agència Catalana de Residus i la Fundació Tres Turons.

Així doncs, durant la jornada un grup de voluntaris es van dedicar a recollir les deixalles que hi ha a la zona de la Font del Bacallà i van poder comprovar la quantitat de brutícia que la gent acaba generant i que molt sovint va a parar a la natura. La recollida es va poder fer gràcies al material que va subministrar l’Agència Catalana de Residus, entre el qual hi havia bosses d’espigolar, sacs, guants… També es va fer una classificació de tots els residus recollits i els voluntaris van poder proposar mesures per evitar nous abocaments.

El ‘Let’s Clean Up Day’ és una campanya de voluntariat ambiental que pretén alertar sobre la gran quantitat de residus que es llencen de manera incontrolada en els espais naturals, fet que malauradament ha crescut enguany amb l’ús massiu que s’està fent d’ells.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram