La marxa es va aturar a l’interior del túnel. Foto: Twitter (@bikevidrera)

Unes 300 persones van participar el passat 3 de juliol a la nit en una marxa ciclista per reclamar la construcció d’un carril bici al túnel de la Rovira.

L’acte va formar part de les sortides reivindicatives que organitza el col·lectiu Massa Crítica, que se celebren un cop al mes i que tenen com a objectiu reclamar que al conjunt de la ciutat hi hagi més carrils per als ciclistes. Els ciclistes van entrar al túnel de la Rovira i durant una estona s’hi van quedar aturats per bloquejar el trànsit en senyal de protesta.

Qui lidera la campanya per aconseguir aquest carril bici que uniria els barris del Carmel i el Baix Guinardó és la plataforma Carril Bici pel Túnel de la Rovira, que té el suport de moltes altres plataformes i entitats de la ciutat. De fet la iniciativa ja es va incloure als pressupostos participatius del consistori, que ara estan en la fase de la valoració tècnica.

Des del col·lectiu Massa Crítica fa temps que defensen que els túnels de la ciutat també han de poder tenir carrils bici per tal que la mobilitat amb aquests vehicles pugui millorar.