L’empresa de poker va enregistrar al barri un anunci ambientat en el Brasil > 103 veïns van fer de figurants

Moment de la filmació de l’spot de Pokerstars

Finalment algú ha sabut trobar-li una utilitat a la pista de bàsquet que hi ha entre els car­rers Sidó i Lledoner, i que porta en un estat de decadència alarmant des de fa alguns anys.  Aquest algú no ha estat altra que una de les principals empreses de pòquer del món, Pokerstars, una companya que es dedica al pòquer per internet, però que també organitza alguns dels torneigs en viu més importants del planeta com l’European Poker Tour. Precisament a principis de setembre aquesta competició feia la seva parada anual a Barcelona i atreia la participació de quasi mil jugadors de múltiples nacionalitats vinguts d’arreu del planeta. Aprofitant que moltes de les principals espases del pòquer mundial es trobaven el primer cap de setmana de setembre a Barcelona disputant el torneig, Pokerstars va aprofitar per enregistar un anunci amb alguns d’ells.

AMBIENTACIÓ BRASILERA

L’spot, que es podrà veure a les televisions espanyoles dintre d’aproximadament tres mesos, recreava un barri brasiler on diversos jugadors disputaven una partida a peu de carrer. La filmació va comptar amb diferents jugadors de pòquer professional patrocinats per Pokerstars així com d’altres jugadors amaters però molt mediàtics com l’extenista alemany Boris Becker.

Un total de 103 veïns del barri van participar en l’anunci fent d’extres i de figurants, una tasca per la qual es podien obtenir fins a 50 euros si es participava en les deu hores que va durar el rodatge.

VELLA REIVINDICACIÓ

La gravació de l’anunci va servir perquè des de l’Associació de Veïns de Sant Genís dels Agudells denunciessin novament el lamentable estat que presenta la pista de bàsquet que va acollir la filmació, i van recordar que l’alcalde Trias va incloure en el seu programa electoral una sèrie d’actuacions de millora al barri, una d’elles centrada en millorar la citada pista esportiva.