La màgia va ser la protagonista del Phorta Solidària. Foto: Joaquim Terrades

Els Lluïsos d’Horta van acollir el passat diumenge 21 de febrer el Festival Phorta Solidària, que cada any organitzen els mateixos Lluïsos juntament amb el Foment i l’Ateneu Hortenc i el suport de diferents associacions, escoles i comerciants que enguany va anar en benefici de l’Associació de Cardiopaties Congènites AACIC.

Al voltant de 440 persones es van aplegar a la seu dels Lluïsos per gaudir d’un festival que va tenir la màgia com a protagonista. Ferran Homar, més conegut com el Mag d’Horta, va ser el mestre de cerimònies d’un cartell d’una gran qualitat.

L’encarregat d’obrir la gala va ser Jordi Magdiver, que va oferir un espectacle amb conjur i encanteris que van deixar bocabadats a grans i petits. Posteriorment, Eva, la dama inquieta, va regalar uns trucs de màgia de la mà d’una diligent voluntària i un conill. La màgia surrealista va aparèixer amb el torn de Churches i Plumetti i Ezker Emparanza va sorprendre amb els seus espectacles amb làsers i amb el truc del colom convertit en una cacatua blanca.

Gràcies a les donacions de la Fila 0 i a la venda d’entrades es van aconseguir recaptar 2.375 euros. La gerent de l’AACIC, Rosa Armengol, va expressar el seu agraïment per la iniciativa i la implicació de tots els assistents al festival.