L’exposició es pot veure al Casal d’Entitats Mas Guinardó. Foto: Ajuntament

El Servei de Convivència i Interculturalitat del districte organitza durant aquest mes de desembre una campanya en defensa dels drets humans que inclou una exposició de fotografies al Casal d’Entitats Mas Guinardó. Enguany se celebra el 70è aniversari de l’aprovació de la Declaració Universal dels Drets Humans.

La mostra, ‘Europa fronteres tancades’, és obra del fotoperiodista Pau Martí. Deu de les fotografies de l’exposició es faran servir entre els dies 10 i 14 de desembre –el 10 és el Dia Internacional dels Drets Humans– per fer visibles deu dels trenta articles de la Declaració Universal dels Drets Humans i denunciar que s’incompleixen constantment. La denúncia es fa a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #HGDefensemelsDretsHumans i cada dia es publiquen dues fotografies acompanyades de la menció d’un dret per mostrar, gràcies a la foto, les contradiccions que vivim.

CONVIVÈNCIA I COHESIÓ
El Servei de Convivència i d’Interculturalitat té com a objectiu treballar per la convivència i la cohesió social del districte per tal que sigui un lloc divers i d’encreuament cultural. Ofereix treball en grup per a col·lectius específics i també fa de mediador intercultural.