Dos agents de Mossos d'Esquadra d'esquena

Dos ocupants d’un cotxe han encanonat un home que s’ha refugiat en un portal. Foto: Arxiu

Quatre persones han estat detingudes aquest dijous en el marc d’un possible tiroteig sense ferits que ha tingut lloc al districte. Els Mossos han practicat les dues primeres detencions poc després dels fets i, unes hores més tard, han anunciat les altres dues detencions. El cos policial manté una investigació oberta per un incident amb arma de foc.

Els fets han tingut lloc minuts abans de les set de la tarda al carrer Anna Maria Martínez. Dos ocupants d’un cotxe han encanonat un home, que s’ha refugiat en un portal, i hi ha hagut impactes de bala en un altre automòbil. Els Mossos han desplegat un dispositiu de seguretat a la zona.

Quatre detinguts

El cos policial ha explicat que la tercera i la quarta detenció s’han produït cap a un quart d’onze de la nit, i que els dos detinguts són dos homes que s’havien refugiat en un pis. Els dos primers detinguts també són homes, i tots quatre tenen entre 28 i 35 anys.

A hores d’ara, agents de la Unitat d’Investigació del districte continuen recollint el màxim d’indicis per aclarir els fets i la relació entre els detinguts.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram