L’Hospital Vall d’Hebron ha posat en marxa des de principis d’aquest mes de març la segona edició de la campanya ‘Somnis de Colors’, que posa a la venda mocadors solidaris de colors amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació contra el càncer de mama.

La campanya, de la mateixa manera que l’any passat, va ser presentada a principis de mes per Judit Mascó, que va afirmar que l’objectiu de la campanya “és animar les dones que pateixen aquesta malaltia” i, al mateix temps, fer créixer “la conscienciació que la investigació ajudarà a millorar la qualitat de vida de les persones i que cal contribuir perquè els investigadors puguin continuar investigant”.

Durant l’edició de l’any passat es van vendre 3.000 mocadors i es van aconseguir recaptar 30.000 euros que serviran per finançar una beca predoctoral d’investigació. Aquest any els mocadors es poden comprar a les botigues Natura de tot l’Estat o per internet.

A banda de Mascó, la nedadora Ona Carbonell també va ser protagonista de la presentació de la campanya. Tot i que no va poder assistir a l’acte, Carbonell va enviar un vídeo per donar suport a la investigació contra el càncer de mama. Per últim, Joan Comella, director del Vall d’Hebron Institut d’Investigació, va recordar que “els estudis diuen que d’aquí a 15 anys cap dona morirà de càncer de mama”.