
L’oli d’oliva verge extra de Can Soler arriba a la segona anyada. Foto: Fundació els Tres Turons
La Fundació els Tres Turons presenta aquest 15 de maig la segona anyada de l’oli d’oliva verge extra produït a la masia de Can Soler, l’únic olia produït a la ciutat, en un acte al Centre Cívic Casa Groga. El projecte, social i comunitari, combina la recuperació del patrimoni natural amb processos d’inclusió social, gràcies a la participació de persones amb usuaris a la Xarxa de Salut Mental i Addiccions.
La presentació serveix a la fundació per donar a conèixer les noves llaunes d’oli, elaborat amb olives collides l’octubre passat i clausurar l’exposició Oli de Can Soler, que des de la Casa Groga ha repassat durant unes setmanes la història de la iniciativa.
El projecte de fabricació d’oli d’oliva barceloní rep el suport de l’Ajuntament i ha contribuït a la recuperació d’una varietat d’olivera. Aquest acte donarà el tret de sortida a la celebració del 40è aniversari de la fundació els Tres Turons, que ha previst diverses activitats commemoratives al llarg de l’any.