Líders polítics i entitats del districte feliciten la capçalera per assolir el centenar d’edicions.

 

Mercedes Vidal, Regidora (BComú)

Arribar als 100 números d’una edició periòdica mensual com és el Línia Horta ja és un bon motiu de celebració. I ho és més si ho fa una publicació com la vostra, que té per contingut notícies i publicitat dedicades a allò que és d’interès i succeeix als barris del districte i que pocs altres mitjans recullen a les seves pàgines. Enhorabona i continueu informant-nos de tot el que passa a Horta-Guinardó. Per molts números més!

 

Susanna Porcar, PDeCAT

Felicitats a tot l’equip del Línia Horta. Arribar a les 100 edicions implica moltes hores de feina, dedicació i constància. Donar-vos sincerament les gràcies per fer un periodisme de proximitat i de molta qualitat que ens apropa a la realitat dels nostres barris i del seu teixit associatiu. Gràcies per informar-nos de l’actualitat del nostre entorn, donar veu a les entitats i veïns amb una informació plural i rigorosa. Moltes felicitats per la feina feta i us encoratjo a seguir així.

 

Xavi Reig, ERC

És una gran fita per a un mitjà local i en paper celebrar l’edició 100. Ho és encara més quan és un mitjà com el Línia Horta, que fa de la proximitat i la independència editorial la seva raó de ser. Demostreu que les notícies dels barris interessen i reforcen el sentiment de pertinença, que els veïns i veïnes tant aprecien, i que tan difícil és mantenir en aquesta època d’immediatesa i la globalització. Per tot això, us felicitem i agraïm la gran tasca que feu!

 

Nicolás Ortiz, Ciutadans

Es una gran noticia para nuestro distrito que un medio de prensa escrita como el Línia Horta se consolide, a pesar de la escasez y las dificultades que conlleva el periodismo de proximidad. Los medios de comunicación locales son esenciales para lograr una sociedad plural en tiempos de globalización. También son un altavoz para los vecinos y tienen un valor dinamizador de las noticias de nuestros barrios. ¡Enhorabuena!

 

Núria Carmona, PSC

L’edició 100 del Línia Horta és una molt bona notícia. Vol dir que la premsa local i de proximitat és una realitat consolidada i necessària. Més encara avui, quan la immediatesa i la globalització han provocat grans canvis en la manera que té la ciutadania d’accedir a la informació. Publicacions com la vostra representen aquesta necessitat de contacte amb la realitat més propera fent servir la veu dels veïns i ajudant a construir una identitat compatida. Felicitats!

 

Manuel Conde, PP

Felicidades al Línia Horta por llevar ya 100 números explicando y acercando las noticias de los barrios que directamente nos afectan a los que allí vivimos, haciéndoos eco de la información del distrito. La prensa de proximidad, como vuestro periódico, es imprescindible para dar voz a los vecinos y recoger problemáticas y proyectos, tanto políticos, como de asociaciones y entidades. ¡Enhorabuena y por muchos más!

 

Joan Melenchon, CUP

Com a veí d’Horta i candidat a conseller del districte per la CUP vull felicitar-vos pel número 100 del vostre diari. La tasca que feu pels barris i els pobles on sou presents és essencial per visualitzar les lluites veïnals i per transmetre la feina de les entitats i associacions. A Horta us podem trobar a l’Ateneu Hortenc, els Lluïsos d’Horta o la Bodega Massana, centres neuràlgics del barri i punts de trobada dels veïns. Per molts anys més d’informació de proximitat.

 

Miquel Àngel Aguilar, Lluïsos d’Horta

Lluïsos d’Horta felicitem Línia Horta per assolir el número 100, que representa la consolidació d’un model de periodisme amb el qual compartim molts objectius. El model de periodisme local és el que fa arribar als barris les notícies de l’entorn més proper. En un món globalitzat és important disposar de punts de connexió amb la realitat més propera. El mateix passa amb la cultura. Els ateneus com nosaltres tenim un paper molt important. Moltes felicitats!!

 

Josep Lluís Santamarta, Foment Hortenc

Vull felicitar Línia Horta per la bona feina desplegada en aquests 100 números. La premsa de proximitat té un gran futur, és imprescindible si volem entendre l’entorn més immediat, amb una visió ajustada i crítica. Publicacions com Línia Horta ens donen claus per sortir de les bombolles mediàtiques i estar connectats amb la realitat quotidiana. Gràcies pel vostre esforç i podeu comptar amb la nostra complicitat en el futur al servei del barri i la ciutat.

 

Francisco Carmona, Horta Esportiva

Gracias a la labor que realiza la prensa de proximidad desde Horta Esportiva estamos más cerca de nuestro barrio, de nuestra gente, de sus vidas cotidianas. Línia Horta nos hace de altavoces y consigue transmitir la realidad, los valores y la filosofía de nuestra entidad gracias a su cercanía y veracidad. Felicidades por el número 100 y a por otros 100 más como mínimo y que podamos seguir sumando juntos en nuestros caminos.