El Sant Pau necessita més personal mèdic. Foto: Joana Garreta / ACN

“Necessitem metges, infermeres, auxiliars d’infermeria i sanitaris per treballar. Si hi està interessat envia el teu currículum a [email protected]“. Aquest és el missatge que l’Hospital Sant Pau va publicar ahir al seu perfil de Twitter. I és que el centre hospitalari necessita més personal per fer front a la lluita contra el coronavirus.

En una entrevista a Betevé, el director mèdic de l’hospital, Xavier Borràs, va afirmar ahir que ara mateix el Sant Pau és “un hospital dedicat al coronavirus”. Borràs va explicar que actualment a l’hospital hi ha 400 persones ingressades i que els treballadors fan torns de 12 hores i s’han d’obrir més sales.

 Pel que fa al pavelló del CEM Guinardó, la seva obertura per descongestionar el Sant Pau està prevista per aquest dijous. De moment l’hospital ha començat a enviar alguns malalts menys greus a clíniques privades.

CEM VALL D’HEBRON
D’altra banda, ahir va entrar en funcionament al CEM Olímpics Vall d’Hebron el Pavelló Salut Vall d’Hebron, que acull pacients lleus de coronavirus. L’espai funciona com a extensió de l’Hospital Vall d’Hebron i està previst que la setmana que ve pugui allotjar 132 malalts.