El Saló de Cent de l’Ajuntament va acollir a finals de novembre l’acte d’entrega de les Medalles d’Honor, amb les quals l’Ajuntament reconeix els veïns i veïnes i les entitats de la ciutat que fomenten la consciència ciutadana, la convivència i els valors cívics.

Enguany, en el cas d’Horta-Guinardó les medalles van ser per a la Comissió de Festes del Carmel i per al Grup de Dones de la Teixonera-Penitents. En el cas de la Comissió de Festes del Carmel el premi reconeix la seva tasca associativa i de foment de la participació ciutadana al barri. L’entitat organitza cada any una Festa Major que se celebra la primera quinzena del mes de juliol. Durant la festa s’organitzen moltes activitats adreçades a gent de totes les edats i amb gustos variats. Hi ha esdeveniments esportius, concerts i balls, àpats populars i actes solidaris o destinats a conèixer millor la història del barri.

Pel que fa al Grup de Dones de la Teixonera-Penitents, el guardó remarca la tasca social i de dignificació del paper de la dona en la societat feta des del barri de la Teixonera. L’entitat va ser fundada l’any 1989 i està dirigida per diferents dones del barri. S’encarrega d’organitzar activitats culturals, classes de manualitats i pintura i altres actes. L’entitat té la seva seu al Centre Cívic de la Teixonera.