Un extens programa de diversió per a totes les edats complementat amb activitats esportives, de cultura tradicional i de coneixement del barri. Així es pot resumir la Festa Major del Guinardó d’enguany que es va celebrar des del 4 fins al 12 de maig.

Els veïns i veïnes del barri han pogut gaudir durant tota una setmana d’una diversitat d’activitats molt gran. Entre les novetats d’aquest any destacava la possibilitat d’inscriure’s a la Ruta històrica del Guinardó, que va tenir lloc diumenge 12 de maig a les 10 del matí.

Entre la resta d’activitats, també va tenir molt bona acollida la Beer Guinardó, la primera festa de la cervesa artesana que se celebra al barri, la 18a carrera popular del Guinardó i el Mercat Medieval, en el qual es van vendre productes fabricats artesanalment.

Com cada any, el Concert Jove va animar la nit de dissabte i el Correfoc va tornar a ser l’encarregat de tancar una setmana de festes al barri.

Francina Vila, regidora del Districte, destaca que el programa el van fer i pensar els veïns i veïnes del barri i que la festa ha estat possible gràcies al compromís i dedicació del teixit associatiu.