Sumar esforços per poder celebrar una bona Festa Major. Això és el que fan La Teixonera i els dos barris veïns de Mas Falcó i Penitents del districte de Gràcia. Des d’aquest divendres i fins el 9 de juny, els carrers d’aquests barris s’ompliran d’activitats i molta diversió.

Durant tota la setmana que ve tindrà lloc el Taxo-tapes, el primer recorregut gastronòmic per diferents bars i restaurants del barri. Els participants que facin el recorregut podran guanyar un sopar per a dues persones.

A banda d’aquesta novetat, dissabte tindrà lloc la tradicional trobada de puntaires a la plaça Vall d’Hebron i diumenge un taller ensenyarà a respirar correctament a través de la música i dels jocs.

Al llarg de la setmana que ve, els veïns i veïnes podran gaudir de diverses activitats de tarda, però no serà fins divendres 31 que començaran els tres dies forts de la festa.

A les cinc de la tarda, el Gran Xupinazo donarà el tret de sortida a un cap de setmana ple propostes per a tots els gustos. Durant els 3 dies, els nens i nenes podran gaudir d’espectacles infantils i de campionats esportius pensats per a ells.

També la resta de veïns podran participar en activitats per a totes les edats, entre les quals hi torna a haver el campionat internacional de llançament de pinyols d’olives.