La música és una de les potes del Festival Estrena’t. Foto: Casa Groga

Les dues propostes culturals estrella del districte d’aquests dies arriben a la seva recta final. Es tracta de la 15a Mostra de Teatre i de la quarta edició del Festival Estrena’t, organitzat pel Centre Cívic Casa Groga.

Pel que fa al primer, de les 11 obres programades des del seu inici el passat tres d’octubre, ja només en queden tres per representar-se. Es tracta de ‘Polvo de estrellas. Destejiendo el teatro’, un homenatge a Enrique Wernike que se celebrarà dissabte al Casal Font d’en Fargues; ‘El legado de Frankestein’, que el local social de Montabu acollirà el dia 22 i l’obra de les Dones Teixonera, ‘Si lo sé no me muero’, que tancarà la mostra el dia 28 a l’Ateneu Hortenc.

La Mostra de Teatre d’Horta-Guinardó ha buscat potenciar, un any més, els grups de teatre del districte i enguany ha presentat com a novetat una Fila 0 perquè la gent pugui “fer aportacions econòmiques que, una vegada recollides, seran donades a l’Associació Sant Cebrià-Menjador social, del barri de la Teixonera”, tal com han explicat des de l’organització.

ESTRENA’T
D’altra banda, la quarta edició del Festival Estrena’t, que va arrencar el passat 16 d’octubre, s’ha celebrat enguany en diferents espais de la ciutat a causa del seu creixement.

Es tracta d’un festival que pretén promoure, fomentar i donar oportunitat als grups emergents de la ciutat de teatre, dansa i música i ofereix als guanyadors una via d’accés a les sales professionals barcelonines.

La pròxima sessió del festival arriba aquest divendres al Teatre Tantarantana-Àtic22 de la Barceloneta amb la secció de teatre, on tres companyies més de teatre emergent (Maria La Culpa, Inhabitables i La Bufa) presentaran les seves obres. Els dies 20 i 27 la secció de Dansa clourà al festival amb dues jornades a la Nau Ivanow i al Teatre Maldà.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram