Dues-mil persones i molt de color. Aquest va ser el panorama de la Rambla del Carmel el passat 14 d’abril. Per tercer any consecutiu, la festa hindú Holi Barcelona va donar la benvinguda a la primavera.

A l’aire lliure i d’entrada gratuïta, el Festival dels Colors va servir per desitjar prosperitat i benestar entre els assistents a través d’una pols vegetal de colors vistosos que es van llançar els uns sobre els altres mentre ballaven música hindú.

Vestits de blanc per simbolitzar que tothom és igual, les 2.000 persones que van omplir la Rambla del Carmel van gaudir d’una festa especial i van ajudar a difondre la cultura dels països del sud de l’Àsia.

Bollywood Sitare, el grup de dansa que organitza la festa, valora molt positivament la gran acollida de la gent. També l’Espai Jove Boca Nord i el Centre Cívic Carmel, que van col·laborar en la organització de l’esdeveniment.

Enguany la festa va comptar amb la col·laboració especial de Casa Àsia, amb actuacions de Bollywood, tallers, menjar de l’Índia i l’espectacular guerra de colors.

Les festes Holi se celebren principalment a l’Índia però també al Nepal, a Sri Lanka i països amb una població important d’indis, com els Estats Units.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram