La construcció de la llosa del tram de 200 metres de la ronda de Dalt, entre els barris de Sant Genís dels Agudells i la Teixonera, que l’Ajuntament està cobrint ja es troba en la seva fase final. Això ha permès que recentment s’hagi posat en marxa les obres per urbanitzar aquest nou espai i fer-hi un nou passeig, que estarà acabat el pròxim mes d’agost.

El nou passeig, tal com expliquen des de l’Ajuntament, farà gairebé 14 metres d’amplada, tindrà diferents zones d’estada, jocs infantils, jardins i vegetació variada. A davant de la zona del Mercat de la Vall d’Hebron-Teixonera el passeig serà més ample per tal que hi hagi un nou espai polivalent que podrà acollir activitats relacionades amb el mercat o que els mateixos veïns organitzin.

Cal recordar que la reivindicació veïnal de la cobertura total de la ronda de Dalt ha estat un dels temes més polèmics al districte durant aquest mandat. Les entitats veïnals han deixat clar que la cobertura d’aquest tram és insuficient i reclamen la cobertura total de la ronda.