Un tram de la Ronda, a prop de l'hospital de la Vall d'Hebron. Foto: Google Maps

La cobertura de la Ronda de Dalt és una demanda amb un suport social evident. Així és pot apreciar al web sobre la participació decidim.barcelona que va posar en marxa l’Ajuntament fa uns mesos.

Aquesta demanda és la que lidera la llista de peticions amb més suport. En té un total de 1.471 i ha aconseguit generar 97 comentaris, la gran majoria d’ells a favor de la cobertura. L’usuari que va posar en marxa la petició afirma que “es tracta d’una gran infraestructura i s’ha de buscar la implicació de totes les administracions”. Aquest mateix usuari també recorda que “hi ha un estudi extern pagat per l’Ajuntament i consensuat amb els moviments veïnals”.De fet, aquesta proposta va acompanyada d’una altra al mateix web, que té 140 suports, que va en la mateixa línia. L’usuari que l’ha creat demana “reduir l’impacte de la Ronda de Dalt als barris que travessa”, ja que causa “soroll, contaminació ambiental i desconnexió entre els barris”.

La campanya a favor de la cobertura de la Ronda de Dalt la lidera la Plataforma pel cobriment de la Ronda, formada per les Associacions de Veïns de la Teixonera, Sant Genís dels Agudells, Montbau, Parc de la Vall d’Hebron i la Font del Gos.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram