Un ány més els comerciants de l’Eix Maragall organitzen el Custom Christmas, una activitat per mobilitzar a la ciutadanis i recollir joguines pels nens de Sant Joan de Déu i regals pels avis de l’Hospital de Sant Pau.
El proper dissabte es farà una fira matinal de comerç al carrer que enguany tindrà lloc a Costa i Cuxart cantonada Avinguda Borbó. A part de la mostra comercial, una de les activitats que mou a més persones cap a l’Eix és l’exhibició de motos motard’s i cotxes clàssics amb els conductors disfressats.
Durant la jornada també hi ha altres activitats programades. A les 10h es farà una xocolatada seguida de ball country i funky. A les 12h es farà el conta contes i mitja hora després una exhibició de Hapkiro i Kumdo. També hi haurà tallers de maquillatge o malabars pels nens. A les 13.30h començarà la ruta de les motos i els cotxes pels carrers del barri.

Un ány més els comerciants de l’Eix Maragall organitzen el Custom Christmas, una activitat per mobilitzar a la ciutadanis i recollir joguines pels nens de Sant Joan de Déu i regals pels avis de l’Hospital de Sant Pau.  El proper dissabte es farà una fira matinal de comerç al carrer que enguany tindrà lloc a Costa i Cuxart cantonada Avinguda Borbó. A part de la mostra comercial, una de les activitats que mou a més persones cap a l’Eix és l’exhibició de motos motard’s i cotxes clàssics amb els conductors disfressats.  Durant la jornada també hi ha altres activitats programades. A les 10h es farà una xocolatada seguida de ball country i funky. A les 12h es farà el conta contes i mitja hora després una exhibició de Hapkiro i Kumdo. També hi haurà tallers de maquillatge o malabars pels nens. A les 13.30h començarà la ruta de les motos i els cotxes pels carrers del barri.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram