Portada del disc de The Lito. Sant Gaudenci Rumba Club

Aquest divendres el festival de música rumbera Sant Gaudenci Rumba Club té una cita ineludible. Es tracta de la presentació del primer disc de The Lito, l’artista que va tocar ara fa tres anys en aquella primera cita del col·lectiu Sant Gaudenci, una trobada que amb els anys s’ha convertit en el festival de rumba de referència a Barcelona, i sobretot al barri d’Horta.

El que va ser padrí del festival Sant Gaudenci, The Lito, tocarà aquest divendres, 13 de maig, a la sala Louise Se Va. Les portes s’obriran cap a les 22 h, i el concert començarà a les 22.30 h. El preu de l’entrada és de 6 euros, i inclou una cervesa. A més, després del concert, tindrà lloc una sessió rumbera del Sant Gaudenci Dj.

EN BONA COMPANYIA

The Lito ha rebut el suport de noms reconeguts durant la gravació del disc, que s’ha dut a terme als estudis Sota la palmera. Amb la col·laboració de Pep Lladó (Gato Pérez, Ai Ai Ai i Andar Contigo), Rafalitu Salazar (Gato Pérez, Ai Ai Ai i Dijous Paella), Johnny Salazar (Dijous Paella) i Xavi Ciurans (Gertrudis), l’album conté rumba alegre i sincera feta des del barri d’Horta, fet que ho demostra la cançó dedicada: Horta, casa de rumba.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram