Francina Vila i Marc Simó

La Cibercaixa, una aula d’aprenentatge i coneixement multimèdia, va engegar la seva activitat al barri de Can Baró el passat 10 d’abril. La finalitat d’aquest espai és oferir recursos par a l’estudi a nens i nenes des dels 5 i fins els 14 anys una vegada finalitzat l’horari escolar, de 17h a 20h.

Per donar a conèixer aquestes noves instal·lacions als veïns tant del barri de Can Baró com de la resta del Districte, van poder assistir aquest dilluns a una jornada de portes obertes.

En el decurs de la tarda els infants van poder gaudir de diferents tallers com ara Conta-Contes, Pintura, Jocs de Taula i Jocs Interactius.

A l’acte hi van assistir la regidora de Familia i Infància, Irma Rognoni, la regidora d’Horta-Guinardó, Francina Vila i el Director de l’Àrea d’Integració Social de la Fundació La Caixa, Marc Simó. A més, també hi van ser presents una representació del teixit associatiu i veïnal del barri i molts infants als quals va adreçat aquest espai.

Situat al Casal de Barri Pirineu, el nou equipament és el resultat del conveni signat entre l’Ajuntament de Barcelona-Districte d’Horta Guinardó amb la Fundació La Caixa.

Amb aquest, ja són tres els espais CiberCaixa que hi ha a la ciutat. Consten d’un espai d’informàtica, un altre de lectura i audiovisuals i un espai infantil, reservat al públic més petit.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram