El cantautor rosinc Ian Sala, una de les promeses més destacades de la nova fornada d’artistes emergents de la música catalana, actuarà demà-passat a l’espai Boca Nord en el marc del cicle Acústics de Bocaràdio. El concert començarà a dos quarts de deu del vespre i l’entrada és lliure.

Sala, que va ser el guanyador del 16è Concurs de cantautors d’Horta Guinardó que organitza el Centre Cívic Matas i Ramis, tornarà a mostrar la seva veu inconfusible, que combinada amb el seu domini de la guitarra i l’harmònica, té un regust, segons la revista especialitzada Enderrock, a Bob Dylan. La seva filosofia, segons la revista, “s’inspira en l’actitud dels anys seixanta: fer molt amb molt poc”.

FORMACIÓ AUTODIDÀCTICA
Una de les peculiaritats d’aquest cantautor de la localitat empordanesa de Roses és la seva formació autodidàctica. El seu country-folk de “pa de pagès”, tal com ell l’ha definit en més d’una ocasió, no deixa indiferent.

El públic que s’apropi al Boca Nord podrà gaudir del seu primer EP, batejat com a Debut. ‘Els macarrons de la iaia’, ‘L’Home de les mil i una vides’, ‘T’he comprat un bon dia’, ‘Les calcetes ortopèdiques’ o ‘Laura’, seran algunes de les cançons que es podran escoltar dijous.