La regidora, Francina Vila, ha fet balanç del primer any de mandat a Horta-Guinardó destacant els projectes duts a terme per potenciar la cultura i la qualitat de vida dels veïns del districte.
Durant aquest any, Horta-Guinardó ha promocionat la cultura popular i les festes tradicionals. “S’han creat espais de treball amb les entitats de cultura d’Horta-Guinardó, com el grup de cultura popular i el grup de patrimoni, per treballar conjuntament per la cultura tradicional i popular catalana i posar en valor el nostre patrimoni”, ha explicat Vila.
A més, enguany també s’ha ampliat el recorregut de la Cavalcada de Reis del Districte “amb un 20% del pressupost convertint-la en la segona més gran de la ciutat”. A part, també s’han fet obres de millora a diferents equipaments culturals com la posada en funcionament del Casal d’Entitats Mas Guinardó o les millores addicionals al Casal Font d’en Fargues. Unes accions que han permès realitzar “més de 800 activitats al mes en els equipaments municipals”, segons relata la regidora.
La igualtat d’oportunitats, la qualitat de vida i la seguretat han estat el segon pilar fonamental  a desenvolupar al Districte. En aquest sentit, Vila ha destacat la posada en marxa de “la campanya de civisme específica a Horta-Guinardó que des del mes de maig planteja reforçar el control de l’ús de l’espai públic, millorar la senyalització i la informació i l’obertura del CUAP d’Horta, que obre 24 hores tots els dies de l’any”.
Durant aquest any també s’han posat en marxa “mesures que fomentin i eduquin” per això Vila ha destacat l’obertura de tres noves escoles bressol “a Font d’En Fargues, EB Marina i el trasllat de l’escola Albí al nou edifici” o “la posada en funcionament de la Cibreraula al Casal de Barri Pirineus”.

La regidora, Francina Vila, ha fet balanç del primer any de mandat a Horta-Guinardó destacant els projectes duts a terme per potenciar la cultura i la qualitat de vida dels veïns del districte.  Durant aquest any, Horta-Guinardó ha promocionat la cultura popular i les festes tradicionals. “S’han creat espais de treball amb les entitats de cultura d’Horta-Guinardó, com el grup de cultura popular i el grup de patrimoni, per treballar conjuntament per la cultura tradicional i popular catalana i posar en valor el nostre patrimoni”, ha explicat Vila.  A més, enguany també s’ha ampliat el recorregut de la Cavalcada de Reis del Districte “amb un 20% del pressupost convertint-la en la segona més gran de la ciutat”. A part, també s’han fet obres de millora a diferents equipaments culturals com la posada en funcionament del Casal d’Entitats Mas Guinardó o les millores addicionals al Casal Font d’en Fargues. Unes accions que han permès realitzar “més de 800 activitats al mes en els equipaments municipals”, segons relata la regidora. La igualtat d’oportunitats, la qualitat de vida i la seguretat han estat el segon pilar fonamental  a desenvolupar al Districte. En aquest sentit, Vila ha destacat la posada en marxa de “la campanya de civisme específica a Horta-Guinardó que des del mes de maig planteja reforçar el control de l’ús de l’espai públic, millorar la senyalització i la informació i l’obertura del CUAP d’Horta, que obre 24 hores tots els dies de l’any”.  Durant aquest any també s’han posat en marxa “mesures que fomentin i eduquin” per això Vila ha destacat l’obertura de tres noves escoles bressol “a Font d’En Fargues, EB Marina i el trasllat de l’escola Albí al nou edifici” o “la posada en funcionament de la Cibreraula al Casal de Barri Pirineus”.