Els casos al districte s’han reduït aquest setembre. Foto: Hospital Clínic

Les xifres de positius per coronavirus durant la setmana del 7 al 13 de setembre al conjunt del districte van experimentar un nou descens, després que ja ho fessin durant la primera setmana del mes.

Concretament, entre el 7 i el 13 de setembre a Horta-Guinardó hi va haver 95 casos positius, mentre que la setmana del 31 d’agost al 6 de setembre la xifra havia estat de 127, que ja havia suposat un descens respecte dels 149 que hi va haver entre el 24 i el 30 d’agost.

Aquests 95 casos fan que Horta-Guinardó fos, entre el 7 i el 13 de setembre, el quart districte amb menys positiu, només per darrere de les Corts (39), Gràcia (56) i Sarrià-Sant Gervasi (80).

ELS BARRIS
Pel que fa als barris, el nombre més elevat de casos entre el 7 i el 13 de setembre va ser a Horta, on se’n van detectar 22. En segon lloc hi va haver el Guinardó, amb 19, i en tercer lloc el Baix Guinardó, amb 14. Tot seguit es va situar el Carmel, amb nou positius, Sant Genís, amb vuit, Montbau i la Teixonera en van tenir sis i Can Baró i la Font d’en Fargues tres. Per últim, a la Clota no hi va haver ni un cas.