Un moment de la presentació de la seu. Foto: Òmnium

Òmnium Cultural ja té seu al districte després que el passat 30 de novembre es constituís oficialment la nova seu territorial durant un acte que va reunir un centenar de persones als Lluïsos d’Horta.

La jornada va servir per escollir l’equip directiu de la nova seu, que havia començat a caminar el passat mes d’abril quan es va fer la presentació de la gestora. Al llarg d’aquests nou mesos l’entitat ja havia fet una feina intensa i d’arrelament al districte.

Així doncs, la votació per a l’elecció de la nova junta va determinar la victòria per a la candidatura encapçalada per Andreu Calvet, que va ser escollit president. Durant el seu discurs, Calvet, que va tenir un record per a l’expresidenta Muriel Casals, va instar a mirar cap al futur. Calvet tindrà com a vicepresidenta a Isabel Izquierdo.

DISCURS DE CUIXART
Un altre dels protagonistes del dia va ser el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. Cuixart va pronunciar el discurs ‘Tot un futur per compartir’, on va fer una reivindicació del potencial que pot tenir Catalunya si acaba esdevenint un Estat independent.