Des de principis de mes estan en marxa les obres del nou casal de barri del Carmel situat al número 107-113 del barri del Carmel. De fet, es tracta de la reforma de part de l’edifici que havia acollit l’Agència de Promoció del Carmel, creada després de l’enfonsament del 2005.

La reforma del local inclou una redistribució de tot l’edifici en dues plantes independents. Un cop feta la transformació, el casal tindrà una planta baixa amb despatxos, una sala d’actes, una sala compartimentada i una zona de serveis amb vestidors i magatzem. A la primera planta, pensada perquè el Centre Obert que ja hi ha hi segueixi sent, hi haurà aules, un taller de cuina i despatxos.

L’ESTRENA, A FINALS D’ANY
El Districte ha informat que les obres duraran 10 mesos i que està previst que a finals d’any l’equipament entri en funcionament. Un cop inaugurat, el districte passarà a tenir cinc casals de barri que, tal com expliquen des del govern municipal, tenen com a objectiu “fomentar espais de trobada, interrelació, creació i d’intercanvi amb un programa d’activitats socioeducatives, d’oci, formatives i socioculturals”.